top of page
Torqeedo-cruise-12r-BKK-01-credit-Athikhom-Saengchai-2-groß_edited.jpg

Fremtidens drivkraft

Torqeedo El-motorer

Torqeedo udvikler og fremstiller elektrisk og hybrid fremdrift fra 0,5 til 100 KW, til både det  kommercielle og det private båd marked. Firmaet blev grundlagt 2005 i tyskland, og er nu vokset til et af markedet ledende indenfor bæredygtig elektrisk mobilitet til søs, med direkte salg, distribution og OEM partnere i mere ind 100 lande på verdensplan. Torqeedos produkter er kendt for at være med kompromisløs højteknologisk fokus, maksimal effektivitet og med komplet system integration. HCC Bådeværft er den officielle forhandler og partner af Torqeedo i Danmark

torqeedo-deep-blue-inboard-4.jpeg

Partnerskab
med HCC Bådeværft 

HCC Bådeværft er klar til at realisere dine drømme om elektrificering af din båd. Vi sælger og servicere Torqeedos avancerede e-mobilitets løsninger her i Danmark og vi har status af foretrukket re-fit partner.


Dette betyder at teamet hos HCC er fuldt trænet og certificeret til at installere, servicere og vedligeholde alle Torqeedos høj teknologiske fremdrifts systemer, dette inkludere det stærke Deep Blue system. Vi har blandt andet installeret .... sejlskibet Talisman under totalrestaureringen af skibet. Her har vi installeret xxxkw batterier der kan sejle..... Skibets batterier bliver desuden opladet via skruen når Talisman sejler for sejl.

Torqeedo Cruise

For både op til 12 tons tilbyder Torqeedo Cruise serie af fremdrifts systemer mange af de samme fordele som Deep Blue. Disse 24-Volt og 48-Volt systemer er tilgængelige i både udenbords motor og indbygget. De bliver drevet af meget høj kvalitets Litium-ion batterier og der tilbydes en bred vifte af muligheder når det kommer til opladning, som inkluderer Land strøm, sol celler, hydrogenerering og backup generator. 

Torqeedo_Starnberg_01_05_2019_c_Brecheis-6348-groß_1800px.jpg
torqeedo-deep-blue-47-2400px4.jpg

Deep Blue

HCC har indgået partnerskab med Torqeedo omkring elektrificerings projekter, fordi at Deep Blue er mere ind bare en el motor med batteri drift eller en samling af dele. I stedet er Deep Blue det eneste fuldt integrerede, modulere og tilpasbare system til fremdrift og  energi styring på maritime marked i dag. Dette er vigtigt fordi system integrering er nøglen til et sikkert, effektivt og kraftfuldt elektrisk fremdrifts system.


Industrielt fremstillet til at imødekomme de højeste krav, denne nøglefærdige løsning er til rådighed i udenbords, indenbords og som sejldrev i kraft klasser fra 25 KW til 100 KW.

Små Travel Motorer

HCC tilbyder Torqeedos top sælgende udbud af påhængs motorer, Travel 1103 og 603. Perfekte til din tender, jolle eller dag sejler, disse stille, rene og lette drev, gør sejladsen nem og bekymrings fri i både op til 2 tons. Travel motorene er de letteste i deres klasse og kan prale med en indbygget computer med GPS, rasterende rækkevide, lade status og flere funktioner. 

high_Torqeedo_Miami_16_02_2019_c_Brecheis-3533_1700px.jpg
bottom of page