top of page
Anker 1

Services og værksteder

Vi laver alt indenfor bådebyggeri hvor vi kan lave det meste på en af vores mange værksteder på værftet. Læs mere om de forskellige værksteder vi har på værftet. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for at høre mere om hvad vi kan tilbyde. 

Bådebygge
HCC_-1228_1200px.jpg

Bådebyggeri

Vores faglærte bådebyggere beskæftiger sig med alt hvad der hedder træ ombord. Vores opgaver består blandt andet af plankeskift, udskiftning af dæk, apteringsarbejde og ophøvling af rundholter i samarbejde med vores sejlmager.

Om det er lærk til en lille klinkbygget jolle eller en egeplanke til en tremastet skonnert, Teak til dæks arbejde eller Mahogni til ny aptering vægter vi altid trækvaliteten meget højt. Uanset om det er dansk eller udenlandske træsorter, ved vi altid nøjagtigt hvor træet er fældet og vi er tit og ofte med i skoven.

HCC_-1334_1200px.jpg

El-værksted

Vi servicere instrumenter og hjælper med både Hi og Low Volt ombord. Vi har specielt god erfaring med Raymarine, og deres YachtSense system som giver bådejerne et rigtig godt "Smart Home" også på vandet.

El-værkstd
HCC_-347_1200px.jpg

Mekaniker &
Smede værksted

Vores klejnsmed laver selv de små specielle rustfri eller messing beslag der ofte findes ombord. Dette tit i samarbejde med mekanikeren til for eksempel fundamenter eller installation af lidt comfort ombord som varme eller watermaker.

Mekaniker og smedie
Malerværksted
HCC_-481_1200px.jpg

Maler Værksted

Vores maler arbejder med Epifanes og Alexseal maling. Til opmaling af feks. fribord eller cockpit. Og udføre finish på alle vores reperationer.

HCC_-526_1200px.jpg

Vinteropbevaring

Vi har en 2700m2 hal på Marstal havn, kun til bådopbevaring. Vores travers og portal kran kan løfte bådene direkte ind i hallerne. Al afspuling foregår på vores miljø riste, så vi passer godt på det vand vi elsker at sejle i. Derudover råder vi bla. over bedding, hydrolik vogn, mastekran og masteopbevaring.

Vinteropbevaring
Sejlmager
HCC_-1654_1200px.jpg

Sejlmager

Vores sejlmager har mange års erfaring indenfor classisce sejl og rig.

El-motorer
torqeedo-deep-blue-47-8256x5504.jpeg

El-motorer

Vi servicere og installere el-motore fra Vetus og Torqeedo. Vi har installeret alt fra små påhængsmotor med transportable batterier til store indenbord anlæg med nok batterikapacitet til landturssejllads og kaffemaskinen. Mange af vores systemer kan monteres med solseller og hydrogeneraring.

Modelbygger
HCC_-1425_1200px.jpg

Modelbygger

Til store restaureringsprojekter tilbyder vi skibsmodeller der bliver udført på vores skibsmodelværksted. Her bliver modellerne konstrueret i størrelsesforhold der er trom til båden samt udført med fokus på detaljen. 

bottom of page