top of page
HCC_-1266_2400px.jpg
Partnere

Vores samarbejdspartnere

For at kunne levere det bedst mulige stykke arbejde til vores kunder har vi nøje udvalgt de mærker som vi arbejder sammen med. Vi ligger stor vægt på pålidelighed, kvalitet, og innovation som vi mener alle disse firmaer leverer. Det er firmaer hvor vi har dyb kendskab til deres produkter. Hvis du vil vide mere om hvordan din båd kan drage nytte af disse produkter er du altid velkommen til at kontakte os.... 

maritimewoodcraft_logo2.png

Vi arbejder tæt sammen med Maritime Woodwork der producerer  blokke og assesories til riggen. Deres standard blokke er Veritas godkendt og går fra 3"- 10". Maritime Woodcraft kan også producere specialblokke der passer lige til dit formål.

OV_horizontal_electric_RGB_300.png

Som en af de førenede kræfter indenfor innovationen af klimavenlige bådmotorer er vi stolte af at have et tæt samarbejde med det Finske firma Oceanvolt. Vi installerer Oceanvolt el-motorer til både sejl- og motorbåde. 

torqeedo-logo-rgb_2.png

Som stolt partner til Torqeedo tilbyder vi hele deres udvalg af løsninger inden for hybrid og el fremdrift.  Torqreedo leverer både udenbords samt indenbords motorer i alle størrelser.

Raymarine (RGB).jpg

Raymarine er leverandør i en lang rakke lækre instrumenter til både sejl og motor både. Ligeledes er de producent ef det nye Yachtsense Ecosystem, som giver dig en fantastisk "smart home" oplevelse ombord.

FLINsail_IMG_13_edited_2.jpg
Flinn.png

Et fantastisk nyt produkt fra Tyskland. Solceller som kan sættes op i masten, så man kan supplere sin strøm når man er et steder hvor der ikke er mulighed for land strøm.


Et fantastisk produkt hvis ikke man vil have, eller ikke har plads til "faste" solseller på dækket.

bottom of page